Algemeen

Op BSO DE BIZONS staan ontspanning en plezier voorop. De kinderen hebben er al een hele schooldag opzitten zodra ze 's middags bij ons komen. Bij DE BIZONS mogen kinderen genieten en ontspannen. We bootsen de thuissituatie zoveel mogelijk na. 's Middags drinken we samen een kopje thee en bieden we diverse fruitsoorten en (rauwe) groente aan. We zitten gezellig bij elkaar en kunnen ons verhaal of een mop vertellen na een drukke schooldag. Daarna gaan we fijn spelen.

De kinderen bepalen wat zij deze middag willen doen. Zij zijn immers vrij van school. Voor de kinderen die dat wensen liggen er tal van knutselmaterialen in de kast. Ook is er voldoende ander speelgoed. Zo kunnen de kinderen o.a. spelen met poppen, lego of ander constructie materiaal, darten of een potje tafelvoetballen, poolen, tafeltennissen, lezen of even op de PlayStation.

De PM’ers bieden dagelijks een wisselende activiteit aan die passen bij het thema waar wij mee werken. Regelmatig doen wij spelletjes of voeren wij sport- en spelactiviteiten uit. Te denken valt aan verstoppertje, 10 tellen in de rimboe, kingen, stoelendans, sjoelen, twister, bingo en diverse gezelschapsspelletjes. Ook is er de mogelijkheid om bezig te gaan met een werkstuk, spreekbeurt of het oefenen van tafels enz. Onze PM’ers helpen de kinderen graag op weg.

Kom je kijken?

Schrijf je kindje in of kom een rondleiding volgen!

Na ontvangst van een ingevuld formulier nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Bekijk ook