Little child looking through window of children's house made of big box

Openingstijden en tarieven

Bent u benieuwd naar wat kinderopvang u netto gaat kosten bij K.O.O. de Wigwam? Bereken het eenvoudig en snel met onze rekentool.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 8.30 uur – 14.00 uur

Contracten

Peuteropvang contracten Wij bieden 2 soorten contracten, beide soorten betreft een 40 weken contract. U kiest voor de ochtenden tot 12.30 uur of verlengde opvang tot 14 uur. De peuteropvang is gesloten tijdens de schoolvakanties van de C. van Leeuwenschool. Wij maken contracten in volgorde van startdata.

8.30-12.30 uur

 

Inloop van 8.30 tot 9.00 uur. Ophalen tussen 12.00 en 12.30 uur. 40 weken reglulier en VE indicatie kinderen.

 

 

8.30-14.00

uur

Verlengde opvang tot 14 uur mogelijk. Om 12.30 uur bieden wij een lunch aan. 40 weken (Op de peutergoep is geen mogelijkheid tot slapen.)

Tarief 2024
Maandagochtend t/m donderdagochtend: € 10,25 per uur.

Tarieven zijn op basis van de all-inclusive formule. Wij zorgen voor thee en water, fruit en rauwe groente. Kinderen met een contract tot 14 uur ontvangen een lunch voorzien van brood met beleg en melk. Kinderen met een allergie zorgen voor eigen eten en drinken. te denken valt aan een gluten- of lactose intolerantie enz. Restitutie voor eigen meegebracht eten/drinken/luiers is niet mogelijk. Voor het berekenen van de kinderopvang toeslag verwijzen wij u naar de belastingdienst.

Door de hoge teruggave van de overheid is kinderopvang vaak goedkoper dan u denkt. U kunt uw kosten uitrekenen door naar de rekentool op onze website te gaan.

In- en uitschrijven
U schrijft uw kindje in middels het inschrijfformulier op onze website. Wanneer uw kindje 4 jaar wordt, moet u de toeslag stopzetten bij de belastingdienst. Indien u gebruik wenst te maken van de BSO dient u zich hier ook weer voor in te schrijven middels het inschrijfformulier. Het wil niet zeggen dat er plek is. Ook wanneer er al een broer of zus op onze BSO zit, dient u toch ook dit kindje in te schrijven voor de BSO. Ouders wisselen nu eenmaal wel eens met opvangdagen of er staan meer kinderen op onze wachtlijst e.d. Wanneer u eerder besluit te stoppen met de opvang bij onze organisatie kunt u ons een mail sturen.

Denkt u er ook aan om uw kind in te schrijven op school? U kunt uw kind vanaf 2 ½ jaar inschrijven op de C. van Leeuwenschool. Doe dit tijdig omdat ook hier beperkte plek is.

Meer informatie over de peuteropvang kunt u aanvragen op info@debizons.nl

Wij zijn in voorbereiding om te starten met de peuteropvang. Onze streefdatum is om op dinsdag 2 april open te gaan. Wel hanteren wij een minimum van 3 peuters per dag. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we bekijken of wij direct al met 4 ochtenden kunnen starten.

Belangrijke data

Agenda

  • 11 maart a.s.: kennismaking en prestentatie 10.00-11.30 uur
  • 14 maart a.s.: kennismaking en presentatie 18.00-19.30 uur
  • 25 maart a.s.: speelochtend 10.00-11.30 uur
  • 28 maart a.s.: speelochtend 10.00-11.30 uur

Kennismaking

Wij stellen ons graag fysiek aan u voor en vertellen dan graag over onze werkwijze op de groep. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U zult worden opgevangen door de locatieleidster en directie en er zullen meerdere ouders/verzorgers aanwezig zijn. Wij stellen 2 datums beschikbaar: · Maandag 11 maart 10.00-11.30 uur (incl. vragen ½ uurtje) · Donderdag 14 maart 18.00-19.30 uur (incl. vragen ½ uurtje) Gelieve u aan te melden bij de locatieleidster Mandy@koo-dewigwam@homtail.com o.v.v kennismaking peutergroep, geef tevens aan op welke datum u aanwezig bent en met hoeveel personen u komt. Het is de bedoeling dat u direct vanaf de starttijd aanwezig bent.

Wennen

De kinderen die op 2 april of kort erna starten, kunnen vooraf samen met de ouders komen spelen op de groep. De ouders blijven tijdens deze wendagen aanwezig. De PM’ers en de locatieleidster zullen aanwezig zijn en zullen tussendoor een activiteit uitvoeren. Kunt u niet op deze datums, wellicht kan er dan een andere bekende met uw kind komen. Het is wenselijk om beide keren aanwezig te zijn om een veilig en vertrouwde omgeving voor uw kind te creëren.

  • Maandag 25 maart 10.00-11.30 uur
  • Donderdag 28 maart 10.00-11.30 uur

Bent u enthousiast geworden over onze peuteropvang? Schrijf uw kind dan in op onze website. Geef duidelijk aan dat het om een reguliere plek gaat of dat het een VE-indicatie betreft. We hebben dagelijks plek voor 14 peuters vanaf 2 jaar.

Kom je kijken?

Schrijf je kindje in of kom een rondleiding volgen!

Na ontvangst van een ingevuld formulier nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op.

Bekijk ook